Si hagués de descriure l’Alfred amb una paraula, faria servir professionalitat. Et tracta amb empatia, et transmet seguretat, sap crear l’entorn necessari perquè com a pacient confiïs en ell i notes que està concentrat en tu en tot moment. I una cosa molt important, mai et farà sentir que té pressa per acabar la sessió, sinó que et donarà l’espai necessari per acabar de manera natural.

Silvia

Sóc Manuela i tinc 53 anys. L’any 2020 vaig tenir una crisis personal que m’afectava tant físicament com psicològicament: dolors musculars, tinnitus, problemes d’insomni, irritabilitat.. Em vaig posar en mans de l’Alfred, perquè necessitava ajuda professional per poder superar-la. Aquests és el primer pas: reconèixer que necessites ajuda. No és fàcil donar aquest pas, perquè aquest reconeixement implica posar-te les piles i treballar aspectes de la teva vida que has anat arraconant per no enfrontar-te a ells, però que al final surten i afecten la teva vida. Per això, faig una mirada a la feina feta amb l’Alfred durant
aquests temps i veig que la feina feta a donat els seus resultats, guanyant qualitat de vida i el que és més important he guanyat benestar emocional que em permet gaudir del dia a dia. Gràcies Alfred per haver-me acompanyat amb la teva professionalitat durant aquest procés.

Manuela (53 años)

Estoy realmente agradecido de haberme tratado con Alfred, su dedicación es total. Te sientes muy cómodo, es una persona muy cercana y presta a que te puedas expresar en plena confianza, facilitando la conexión.

Es la primera vez que asisto a un psicólogo, y las sesiones con Alfred me han ayudado mucho a ver desde otra perspectiva mi vida, he descubierto el significado de mis conductas y me ha ayudado a afrontarlo y superarlo desde la comunicación, la cercanía y el trabajo personal diario.

Gracias por todo

José Mª (32 a)